Traducció de romanès

Traducció de romanès Signewords

Si necessites contractar una traducció de romanès de qualitat garantida,

➤ a SIGNEWORDS et proporcionam traduccions de romanès a qualsevol idioma o de qualsevol idioma a romanès.

Sol·licita’ns pressupost sense compromís

A l’actualitat, el romanès és una llengua molt activa i la traducció de romanès és una de les activitats que duim a terme de forma quotidiana a SIGNEWORDS

a través dels nostres serveis professionals de traducció.

Traductors nadius de romanès

L’idioma romanès s’empra tant a l’àmbit públic (administració, televisió i ràdio o educació) com al privat (premsa escrita, negocis, producció o xarxes socials).

Degut a això, consideram molt important proporcionar un servei de traducció de romanès d’alta qualitat,

per a satisfer la demanda d’informació i comunicació en aquest idioma.

Per això, comptam amb un equip de traductors de romanès nadius qualificats i eficients, que exerceixen la seva tasca amb professionalitat i rigor.

Un poc d’història per entendre millor el nostre servei de traducció de romanès

La llengua romanesa és un idioma indoeuropeu que pertany al grup oriental de les llengües romàniques.

És idioma oficial a:

 • Romania
 • la República de Moldàvia

També és:

 • un dels sis idiomes oficials a la província autònoma de Voivodina a Sèrbia
 • un idioma oficial de la Unió Llatina i de la Unió Europea

Milions de parlants de romanès

Aproximadament 28 milions de persones a tot el món parlen romanès, 24 milions de les quals el tenen com a llengua materna.

La majoria d’elles, més de 20 milions, viu a Romania.

A més, es parla a les comunitats d’emigrants romanesos a:

 • Alemanya
 • Estats Units
 • França, Israel
 • Rússia
 • Espanya
 • Itàlia

Dintre de les llengües romàniques, ocupa la cinquena posició al rànquing de número de parlants a la Unió Europea, seguint els idiomes:

 1. espanyol
 2. portuguès
 3. francès
 4. italià

La importància d’aquest col·lectiu al nostre país promou la necessitat de disposar una oferta completa de serveis de traducció que satisfaci la demanda d’informació i de comunicació en aquest idioma.

Conscients d’aquesta situació, a SIGNEWORDS oferim als nostres clients la possibilitat de dur a terme la seva traducció de documents en llengua romanesa.

Ho fem amb la serietat, el rigor i el compromís que ens caracteritzen, i tot tenint en compte el grau d’exigència que requereix la traducció en un idioma present en diversos àmbits:

 • societat
 • cultura
 • política
 • economia
 • relacions internacionals

Si necessites dur a terme una traducció de romanès i cerques un bon traductor nadiu,

a SIGNEWORDS som aquí per a atendre’t.

SOL·LICITA PRESSUPOST GRATUÏT

Traducere din/în limba română

Dacă aveți nevoie de traduceri din orice limbă în română sau din română în orice limbă, solicitaţi un deviz fără angajament.

Limba română este o limbă indo-europeană, din grupul oriental al limbilor romanice.

Este limba oficială atât în România, cât și în Republica Moldova.

De asemenea, este una dintre cele șase limbi oficiale ale Provinciei Autonome Voivodina în Serbia și limbă oficială a Uniunii Latine și a Uniunii Europene.

Aproximativ 28 de milioane de persoane în toată lumea vorbesc limba română, dintre care 24 de milioane o au ca limbă maternă.

Cea mai mare parte, mai mult de 20 de milioane, se află în România.

Se vorbește și în comunitățile de emigranți români în Germania, Statele Unite, Franța, Israel, Rusia și mai recent Spania și Italia.

Printre limbile romanice, româna se află pe locul cinci după numărul de vorbitori, în urma limbilor spaniolă, portugheză, franceză și italiană.

Importanţa acestui colectiv în țara noastră încurajează necesitatea unei oferte complete de servicii de traducere care să satisfacă cererea de informații și comunicații în această limbă.

Conştienţi de această situație, în SIGNEWORDS oferim clienților noștri posibilitatea de a efectua traducerea documentelor în limba română.

Și o facem cu seriozitatea, rigoarea și angajamentul care ne caracterizează, respectând standarde ridicate ale traducerii într-o limbă prezentă în cele mai diverse domenii ale societăţii noastre, culturii, politicii, economiei și relațiilor internaționale.

Dacă aveți nevoie de traduceri în/din limba română și căutați un bun traducător în/din limba română, în SIGNEWORDS suntem aici pentru a vă ajuta.

SOL·LICITA PRESSUPOST GRATUÏT