COMPRAR COSMÈTICS ONLINE

Per comprar cosmètica, així com per comprar cada vegada més productes, no és necessari anar físicament a una botiga, sinó que fa temps que ho podem fer per internet. La qüestió és si, en aquest cas concret, és aconsellable realitzar les compres online o si realment seria millor desplaçar-nos per veure, tocar i ensumar, a més que el venedor ens expliqui les característiques de cada article, segons el nostre tipus de pell i de les nostres necessitats.

Per descomptat, les sensacions que ens produeix un cosmètic en directe són importants i ens poden donar pistes de si podria ser bo per a nosaltres o si és allò que cercàvem, de la mateixa forma que pot ser positiu mostrar cara a cara el nostre tipus de pell a un expert que ens atengui i entengui, sobretot quan tenim alguna exigència a fer-li, al producte que cercam.

sun-bed

AVANTATGES DE COMPRAR COSMÈTICA ONLINE

Avantatge número 1: dit tot això, explorar la xarxa i fer recerca entre les nombroses pàgines que ens ofereixen cosmètica online ens pot acostar a manufactures noves o llunyanes, que haguessin seguit distants i desconegudes si no hagués estat per l’apropament global que facilita internet a l’hora d’adquirir les nostres compres.

Avantatge número 2: aquest fins i tot pot ser que ja us hagi passat, ja que es tracta d’haver conegut una crema, un oli, un tractament, un sèrum o un perfum a algun país estranger, que en arribar al vostre no heu pogut trobar. Aquest avantatge és molt clar i fàcil, ja que de fet ja has testat el producte i has tengut la possibilitat de contrastar la conveniència a la teva pell i per a les teves necessitats, però és efectivament una de les virtuts del comerç online.

Avantatge número 3: explorar i investigar sense tants de raonaments, per a poder experimentar de forma més lliure i intuïtiva. Com quasi sempre, a aquest blog arribam a certs punts en els quals parlam de la intuïció i de la seva capacitat.

skin-care

CONSELLS PER COMPRAR ONLINE DE FORMA SEGURA

Segons Paypal, els següents punts són importants, entre d’altres:

 • Emprar contrasenyes segures.
 • Assegurar-nos que el web empra una passarel·la segura (SSL).
 • Cercar informació de l’empresa venedora.
 • Conèixer les polítiques de devolucions i canvis.
 • Si empren PayPal, que siguin usuaris verificats.
 • Estar alerta d’entregues, comunicacions rebudes i demés vies de contacte i relacions amb el venedor.

ALGUNES RECOMANACIONS DE WEBS

 • beautybay.com: funciona des de 1999, és molt dinàmica i ofereix productes amplament coneguts a més de cosmètica i perfumeria niche, de les que parlarem en un altre post.
 • lookfantastic.com: va començar l’any 1996 i és un web complet i global que ofereix un equip d’experts per a ajudar-te en tot moment.
 • sephora.com: aquesta marca treballa també a botigues físiques pròpies i es va inaugurar l’any 1970. Per als qui s’estimin més poder-hi anar també en persona alguna vegada, aquesta seria una bona opció, d’oferta molt extensa i en constant evolució.
 • theorganicpharmacy.com: especialitzada en cosmètica ecològica luxosa i efectiva, aquesta botiga va començar la seva trajectòria fa més de 25 anys i la seva fundadora és Margo Marrone, farmacèutica i homeòpata, apassionada de la salut mitjançant l’ús d’herbes i remeis naturals
 • naturisimo.com: botiga especialitzada en cosmètica orgànica i en ajudar els seus clients a trobar benestar i salut, a més d’una ment feliç. Exposen molt clarament els seus principis i creuen en la puresa com al nou luxe. Els seus articles són bons per a tu, per als drets dels animals i per al planeta.
Maria Rotger

Aquesta secció del blog es fonamenta en la meva anàlisi sobre la cura personal i la història de la cosmètica. De la mateixa forma, alguns dels serveis més rellevants que desenvolupam a SIGNEWORDS, com són traduir cosmètica i copywriting de bellesa, es basen en aquest estudi continuat. Contacta’ns aquí mateix per rebre’n informació i un pressupost adaptat sense compromís✔️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *