CURA PERSONAL

EL SIGNIFICAT DE CUIDAR LA TEVA PELL

 Cuidar la teva pell és més que una simple rutina, es tracta d’una decisió vital. Un camí de vida. Un principi essencial que et condueix cap a una forma de viure.

Aquesta forma de pensar, pot fer que el teu cos i la teva ment siguin àncores per a un interior de felicitat autèntica, no impostada, no forçada. Tu penses en tu, tens els teus moments que són teus i et mires al mirall, t’apliques els sabons, els cosmètics, els perfums. Aquests moments són els que fan dels teus ulls la via cap al teu interior.

sin-titulo

AMOR CAP A TU MATEIX

Una bona rutina de neteja i cura personal és més que salut i bellesa, de fet és molt més, perquè el vertader significat de la cura personal és l’amor cap a tu mateix. Pot ser que comencis a estimar-te i per això et comencis a cuidar, però és molt important constatar que si dubtes de si t’estimes o realment creus que no t’estimes, un bon camí per a descobrir-ho o fer-ho és començar a cuidar-te.

EM PRESENTO

Sóc Maria Rotger y vull compartir con vosaltres la meva experiència personal amb el món de la cosmètica en general i parlar d’aromes, sabons, cremes, olis i altres productes, que relaciono necessàriament amb la cura del cos també mitjançant l’esport i l’alimentació, així com amb la meva gran devoció pels tes i les infusions, que formen part de la meva nutrició diària.

La raó per la qual vaig començar a cuidar-me de forma quotidiana, a través de la cosmètica, és bastant inexacte, ja que va ser fruit d’una intuïció que simplement vaig seguir de forma natural. Tenia devers quinze anys y per alguna influència que no recordo o un pensament que va arribar a mi de forma fortuïta, vaig decidir que cuidar-me la pell seria una cosa primordial al meu dia a dia. De totes formes, mai no és tard per començar i els efectes sempre seran positius, així que sigui l’edat que sigui en què cadascú decideixi començar a cuidar-se com una rutina vital, benvinguda sigui la decisió i endavant, ja que els beneficis començaran a notar-se en qualsevol moment. I no hi ha cap passa enrere en el benestar, a partir del moment que comencem a cuidar-nos i a respectar-nos. Es tracta de respecte cap a nosaltres mateixos, una gran decisió sense dubte.

Comencem aquest viatge de bellesa natural i recerca interior, que finalment és del que es tracta, que l’interior i l’exterior, que el cos i la ment es reflecteixin mútuament como un gran tot inseparable, que és allò que són.

Maria Rotger

Aquesta secció del blog es fonamenta en la meva anàlisi sobre la cura personal i la història de la cosmètica. De la mateixa forma, alguns dels serveis més rellevants que desenvolupam a SIGNEWORDS, com són traduir cosmètica i copywriting de bellesa, es basen en aquest estudi continuat. Contacta’ns aquí mateix per rebre’n informació i un pressupost adaptat sense compromís✔️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *