EL MILLOR TRUC DE BELLESA ÉS QUE NO HI HA TRUC

A LA RECERCA DEL MILLOR TRUC DE BELLESA

Aquell que ens ha de servir per a aconseguir el que les tècniques més conegudes no aconsegueixen.

Encara que sí, la veritat és que hi ha un truc, que és la constància. I no només en el cas de la cura personal, sinó que succeeix això mateix en el seguiment de qualsevol tipus de tractament no agressiu. Necessitem temps i constància per a aconseguir els resultats desitjats.

En aquest blog, busco transmetre-us una forma de cuidar-vos des de l’amor propi i la paciència, sense oblidar que els bons resultats sempre requereixen disciplina, però hem de respectar-la des del plaer amb allò que fem. Aquests consells de bellesa natural estan destinats a que trobeu el gust per cuidar-vos, que a partir d’ara, i cada vegada més, esteu desitjant que arribi aquell moment en el qual pensau en vosaltres, que de forma diària sapigueu que hi haurà una estona dedicada a vosaltres, sigui més llarg uns dies i més llamp altres, però que hi sigui.

Per això parlo de bellesa natural, perquè no cercam qualque cosa ràpida que aconseguim amb qualsevol tractament o cosmètic destinat a fer veure que la nostra pell és perfecta, a mostrar de cara cap a fora que som guapos o que estam sans, sinó que volem trobar l’autenticitat en la bellesa, que només es troba en el plaer i en la constància del procés.

LA BELLESA SURT DE DINS

Qualque vegada us heu fixat en el brillo dels ulls d’alguna persona? O en com parla, com s’expressa, en com es mou? I en com transmet algú?

Ens repeteixen una i mil vegades que la bellesa està a l’interior, però llavors correm a cercar trucs de bellesa miraculosos, miracles de la ciència que ens facin més guapos. Encara que realment tots en el fons sabem que cadascú ha de trobar el seu propi atractiu. L’instant que volem imitar les qualitats dels altres, és quan passam a ocultar les nostres.

Cercau tranquil·litat y rutines de cures, mirau-vos al miral, però als ulls i parlau-vos, reflexionau i gaudiu d’aquests minuts que us dedicau.

pensamientos

CURES BÀSIQUES D’HIGIENE I HIDRATACIÓ

Començarem amb els bàsics, els diaris, els que sempre hem d’acatar de forma disciplinada. A partir de certa disciplina, arribarà el delit. Estem on estem i sigui l’hora que sigui, podem seguir aquestes poques pautes bàsiques:

  • Al vespre, evitarem entrar al llit sense netejar el cutis.
  • Tenir la pell sempre neta i hidratada. Cara i cos.
  • Després de la dutxa, extendre oli o hidratant corporal per tot el cos.
  • Rentar-nos les dents com a mínim al matí a la nit.
  • Rentar-nos les mans tantes vegades com sigui possible al dia.

Parlam de rutines bàsiques, perquè llavors anam afegint les accions més específiques segons les necessitats de cadascú, a més de les nostres preferències. I són les situacions ideals per procurar ser conscients de les respiracions, aprendre a respirar, inspirar i també espirar de forma pausada. Perquè ens oblidam de respirar i solem fer-ho de forma superficial, sense ni tan sols donar-nos compte que ho feim, sense aturar-nos mai a pensar en la respiració. Les rutines són circumstàncies perfectes per ocupar-nos de les nostres respiracions, ja que per suposat no podem estar contínuament reflexionant sobre la respiració, però poden començar a fer-ho a les nostres rutines de bellesa i salut. A més, com respiram també determina com ens sentim, ja que una bona respiració és una forma de meditació que també ens aporta salut.

Maria Rotger

Aquesta secció del blog es fonamenta en la meva anàlisi sobre la cura personal i la història de la cosmètica. De la mateixa forma, alguns dels serveis més rellevants que desenvolupam a SIGNEWORDS, com són traduir cosmètica i copywriting de bellesa, es basen en aquest estudi continuat. Contacta’ns aquí mateix per rebre’n informació i un pressupost adaptat sense compromís✔️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *