EMPRAR LA INTUÏCIÓ A L’HORA DE CUIDAR-TE

QUÈ ÉS LA INTUÏCIÓ?

És una facultat que posseïm els humans, que converteix la nostra comprensió en instantània. Quan intuïm, no raonam, sinó que actuam i sentim sense aturar-nos a pensar en allò, simplement deixam que les coses succeeixin.

En el cas de la cura personal, la intuïció es converteix en part important del procés, ja que passam a percebre les vertaderes necessitats de la nostra pell. De fet, volia comentar-vos que una dermatòloga em va dir una vegada, davant d’alguns dubtes meus sobre cures facials, que era jo mateixa i ningú més qui havia de triar què fer i decidir respecte al meu cutis, en la gran majoria de les qüestions. El motiu era molt lògic, de sentit comú. Només tu ets qui convius diàriament amb la teva pell, així que ningú més que tu sap allò que et convé. Però per ser-ne conscient, has d’aprendre a escoltar-te de veritat i des de dins.

Avui en dia, les tendències de bellesa van encaminades cap a la defensa d’una bellesa natural. I per a poder arribar a aquest nucli interior i íntim, que ens condueix a irradiar aquesta autenticitat, hem d’escoltar molt bé allò que la nostra intuïció ens dicta.

I és que les idees que sorgeixen de la intuïció ens apareixen com evidents i de sentit comú. La persona que deixa fluir la seva intuïció sent que ha de fer alguna cosa o que no ha de fer-la, però la majoria de les vegades no pot explicar el motiu d’aquesta seguretat.

La intuïció és íntima i instantània i es sosté en la nostra essència, allò que hem viscut, la nostra experiència i allò que sabem, els coneixements que guardam dins del subconscient.

Quan parlam de consells de bellesa natural, que és la base que representa el meu gran objectiu d’aquest blog, hem de tenir en compte el nostre interior que es reflecteix a l’exterior més visible. La pell, la brillantor dels ulls o les expressions conformen la nostra bellesa més real i vertadera. Per fer-la aflorar, necessitam recórrer als nostres pensaments més profunds i amagats, que ho són fins i tot per a nosaltres mateixos. Aquells que no mostram i que guardam sense saber que ho feim.

ALQVIMIA

Existeixen fabricants de cosmètica de cura de la pell, tant del cutis com corporal, que mantenen aquesta filosofia de cercar qualque cosa més. Per mi, Alqvimia és una d’aquelles cases en les que trobes productes per anar més enllà en la vigilància de la bona salut de la dermis. I és que a més de fabricar cosmètica totalment natural i sense testar en animals, es basen en conceptes com l’amor, la feminitat o la humanització de l’economia, que són principis que representen perfectament la idea de bellesa natural i real que compartim a aquest blog.

Aquesta mateixa fàbrica explica clarament que “l’alquímia és la unió del coneixement místic amb el mètode científic experimental. Ciència i espiritualitat van unides”.

M’encantarà poder compartir alguns anàlisis d’articles d’aquesta marca de cosmètica i crec que per començar estaria molt bé que coneguéssiu el seu Aceite Corporal Reina de Egipto, exempt de parabens, olis minerals, sulfats o fragàncies sintètiques i que aconsell absolutament per ungir tot el cos després de la dutxa. Si voleu obtenir una pell lluminosa, que emani certa màgia i amb una aroma exquisida, aquest magnífic oli corporal us proporcionarà equilibri personal i confiança en vosaltres mateixes.

Cuidau-vos i deixau que us cuidin.

aceite-corporal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *