L’EDAT, UNA ALIADA DE LA TEVA BELLESA

Quan parlam de sentir-nos guapos, de vegades ho relacionam amb el fet de sentir-nos joves. Es parla de bellesa i joventut com a dues parts de la mateixa moneda.

Encara que aquesta no és la realitat, ja que no existeix una relació directe entre bellesa i joventut.
Al contrari, a l’edat, hi podem trobar molts factors que es van afegint al nostre ser i que ens fan més bells.

TROBAR-SE A UN MATEIX

Com hem tractat en altres articles d’aquest blog, per a poder fer aflorar un benestar efectiu, hem de treure la veritat des del nostre interior.

És important no mentir-nos, sinó acceptar la realitat i fer feina a partir d’ella.

Això no significa que haguem de voler més o cercar altres coses, ja que tenir il·lusions i lluitar per elles és una part essencial de la vida.

Sinó que no s’ha de deixar que les frustracions ens guanyin la batalla i que precisament deixem de voler més per l’única raó de no acceptar com som i el material que tenim per seguir endavant.

El nostre cos, la nostra forma de respirar, els nostres pensaments més íntims i autèntics.

Com en qualsevol aspecte vital, no podem generalitzar ja que cada persona camina des de punts de partida diferents, encara que és molt habitual que en la joventut la tendència sigui la de copiar allò que ens agrada d’altres persones, perquè pot ser que encara no haguem tengut les oportunitats ni el temps abastament per trobar els nostres vertaders gusts i la nostra cerca genuïna.

Per això, l’edat ens aporta aquest temps i aquestes vivències necessàries per passar de copiar a cada vegada ser més nosaltres.
A més, aquesta falsa relació de bellesa i joventut, ens fa voler coses tan absurdes com allargar la joventut.

Podem cuidar-nos perquè ens agrada i perquè ens fa sentir bé, però sempre des de l’acceptació de l’evolució de la vida i de les seves fases. Ens cuidam perquè volem treure el millor d’aquestes etapes, no per retrocedir en elles.

SENTIR-NOS BÉ

Com que la bellesa pot manifestar-se de moltes formes, a més de dependre de la persona que l’hagi de considerar a cada moment:

L’essència de ser bell és sentir-nos bé

Quantes vegades no ens ha passat que un dia ens sentim especialment bé i allò fa que ens vegem més guapos?

A més, quan ens succeeix això, solem cuidar-nos millor, ens arreglam més i ens brillen els ulls.

Una altra prova més que la bellesa sorgeix des de l’interior:

La bellesa és una qüestió d’actitud, que llavors es manifesta a l’exterior

La felicitat, en definitiva, està relacionada molt estretament amb la calma i la tranquil·litat, que són estats que moltes vegades necessitam aprendre a aconseguir.

L’edat hauria de servir-nos per entendre millor on és la felicitat, no a la inversa.

Sentim a moltes persones majors dir coses com “a la meva edat, això ja m’és igual” o “ja estic de tornada de tot això”.

Perquè és així: hi ha coses que amb la edat ja no ens preocuparan com ens preocupaven. I això ens aportarà el tan necessari assossec.

SABER QUÈ FER, QUÈ EMPRAR I COM CUIDAR-NOS

L’experimentació és necessària per poder comprovar la utilitat dels productes que ens aplicam per cuidar-nos, també per saber quins processos necessitam i per comprovar amb l’assaig efectiu allò que realment ens serveix.

Com que ja he comentat qualque pic, una dermatòloga me va dir una vegada que l’única que conviu cada dia amb la meva pell sóc jo mateixa, així que sóc jo qui pot conèixer-la realment.

Així que és indubtable que els anys, en això, són els que ens serveixen de guia. Quants més anys:

  • més experiments haurem fet
  • més vegades ens haurem equivocat
  • i més sabrem sobre nosaltres mateixos.

LA BELLESA ÉS EQUILIBRI

I la maduresa també és equilibri.

Com més equilibrats aconseguim estar, per suposat en el nostre interior, millor ens veurem i millor ens sentirem.

La maduresa arriba a unes persones a una edat, a altres a una altra edat i a altres pot ser que mai del tot, però sigui com sigui, la maduresa implica temps i el temps en les persones significa edat.

Els anys ens aporten saviesa gràcies a la veterania i a la pràctica de viure. I precisament aquest aplom és el que ens pot aportar bellesa, tant al nostre rostre com a la resta del cos, si aprenem a interioritzar-lo.

L’edat posa les coses al seu lloc i ens hauria d’aportar cada vegada més amor cap a nosaltres mateixos. Aquesta és la base autèntica de la bellesa. De la bellesa real i natural, és clar.

Maria Rotger

Aquesta secció del blog es fonamenta en la meva anàlisi sobre la cura personal i la història de la cosmètica. De la mateixa forma, alguns dels serveis més rellevants que desenvolupam a SIGNEWORDS, com són traduir cosmètica i copywriting de bellesa, es basen en aquest estudi continuat. Contacta’ns aquí mateix per rebre’n informació i un pressupost adaptat sense compromís✔️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *