L’ESSÈNCIA DE LA CURA DE LA PELL: LA HIDRATACIÓ

LA DESHIDRATACIÓ

Quan parlam de salut corporal, un dels components que han d’aparèixer al nostre vocabulari és l’aigua. Aquest element fonamental és la matèria principal del cos humà i més d’un 70 % de la pell és aigua. Per al correcte funcionament de l’epidermis, és essencial que la transmissió d’aigua sigui normal i correcta. Però el fet és que n’anem perdent diàriament i per recuperar l’equilibri hídric és imprescindible hidratar-se adequadament mitjançant el menjar i la beguda, perquè sinó podrem entrar en un estat de deshidratació.

Això significa que tot tipus de pell necessita hidratar-se, per la simple raó que som humans. Tant si tenim la pell seca, como si la tenim greixosa o mixta o normal, és igual, tots tenim un cos humà i tots ens podem deshidratar. La diferència es veurà en el tipus de producte, que en caso de tenir la pell més tipus greixosa, ens hidratarem amb una crema fluïda i amb ingredients matificants. En canvi, en cas de tenir la pell més seca, emprarem cremes hidratants més untuoses i enriquides.

PRIMER HIDRATAR, DESPRÉS TRACTAR

Per tot això, és molt important que abans de passar a tractar qualsevol tipus de problema o qüestió que vulguem solucionar del nostre cutis, l’hem d’hidratar. L’hem de tenir ben hidratat. I a partir d’una bona hidratació, que és el mateix que dir a partir d’una bona salut de la nostra pell, llavors és quan podrem passar a tractar arrugues, flaccidesa, taques, acne o qualsevol altre tipus de preocupació que tenguem en referència a la nostra dermis, amb productes específics. Cadascú tendrem diferents qüestions a tractar i com millor hidratada tenguem la pell, millor podrem solucionar-les, ja que una pell ben hidratada, de forma diària, és en aquest sentit una pell sana que manté un bon color, brillo i bellesa natural.

COMPLEMENTS A LA CREMA HIDRATANT

A més d’emprar una crema hidratant, que contengui o no altres tractaments específics, és imprescindible cuidar-nos de forma global. Mantenir una pell sana implica hidratar-nos des de l’interior. És molt fàcil, no hi ha secrets:

  • Menjar aliments sans i naturals
  • Beure aigua
  • Recomanació personal: prendre tes i infusions

I a l’exterior, aplicar-nos una crema hidratant que ens agradi i combinar-la amb olis hidratants i sèrums.

ALOE VERA

L’aloe vera és una planta imprescindible a l’hora de analitzar qualsevol tipus de tractament o cura de la pell, ja que té un important efecte regenerador de les cèl·lules de la dermis, a més de contenir vitamines, olis i àcids essencials que l’hi són indispensables.

aloe-vera

Un bon consell, per a les persones que ens ocupam de cuidar el nostre cutis, és procurar l’ús de productes que introdueixin aloe vera a la seva composició. I si aquest ús es converteix en regular i solem triar cosmètics que incloguin aloe vera com a ingredient, fins i tot podrem matisar l’aparició d’arrugues, que no vol dir eliminar-les completament, sinó fer-les més amables i delicades, idea que s’avé millor amb la filosofia de bellesa natural que observam en aquest blog.

Maria Rotger

🌎 A SIGNEWORDS proporcionam redacció SEO: serveis de copywriting per web i per blog: Integram serveis de traducció en tots els idiomes i creació de contingut web. Per veure tots els nostres serveis i sol·licitar pressupost gratuït, contacta amb nosaltres AQUÍ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *