L’ESSÈNCIA DE LA CURA DE LA PELL: LA HIDRATACIÓ

LA DESHIDRATACIÓ

Quan parlam de salut corporal, un dels components que han d’aparèixer al nostre vocabulari és l’aigua. Aquest element fonamental és la matèria principal del cos humà i més d’un 70 % de la pell és aigua. Per al correcte funcionament de l’epidermis, és essencial que la transmissió d’aigua sigui normal i correcta. Però el fet és que n’anem perdent diàriament i per recuperar l’equilibri hídric és imprescindible hidratar-se adequadament mitjançant el menjar i la beguda, perquè sinó podrem entrar en un estat de deshidratació.

Això significa que tot tipus de pell necessita hidratar-se, per la simple raó que som humans. Tant si tenim la pell seca, como si la tenim greixosa o mixta o normal, és igual, tots tenim un cos humà i tots ens podem deshidratar. La diferència es veurà en el tipus de producte, que en caso de tenir la pell més tipus greixosa, ens hidratarem amb una crema fluïda i amb ingredients matificants. En canvi, en cas de tenir la pell més seca, emprarem cremes hidratants més untuoses i enriquides.

PRIMER HIDRATAR, DESPRÉS TRACTAR

Per tot això, és molt important que abans de passar a tractar qualsevol tipus de problema o qüestió que vulguem solucionar del nostre cutis, l’hem d’hidratar. L’hem de tenir ben hidratat. I a partir d’una bona hidratació, que és el mateix que dir a partir d’una bona salut de la nostra pell, llavors és quan podrem passar a tractar arrugues, flaccidesa, taques, acne o qualsevol altre tipus de preocupació que tenguem en referència a la nostra dermis, amb productes específics. Cadascú tendrem diferents qüestions a tractar i com millor hidratada tenguem la pell, millor podrem solucionar-les, ja que una pell ben hidratada, de forma diària, és en aquest sentit una pell sana que manté un bon color, brillo i bellesa natural.

COMPLEMENTS A LA CREMA HIDRATANT

A més d’emprar una crema hidratant, que contengui o no altres tractaments específics, és imprescindible cuidar-nos de forma global. Mantenir una pell sana implica hidratar-nos des de l’interior. És molt fàcil, no hi ha secrets:

  • Menjar aliments sans i naturals
  • Beure aigua
  • Recomanació personal: prendre tes i infusions

I a l’exterior, aplicar-nos una crema hidratant que ens agradi i combinar-la amb olis hidratants i sèrums.

ALOE VERA

L’aloe vera és una planta imprescindible a l’hora de analitzar qualsevol tipus de tractament o cura de la pell, ja que té un important efecte regenerador de les cèl·lules de la dermis, a més de contenir vitamines, olis i àcids essencials que l’hi són indispensables.

aloe-vera

Un bon consell, per a les persones que ens ocupam de cuidar el nostre cutis, és procurar l’ús de productes que introdueixin aloe vera a la seva composició. I si aquest ús es converteix en regular i solem triar cosmètics que incloguin aloe vera com a ingredient, fins i tot podrem matisar l’aparició d’arrugues, que no vol dir eliminar-les completament, sinó fer-les més amables i delicades, idea que s’avé millor amb la filosofia de bellesa natural que observam en aquest blog.

Maria Rotger

Aquesta secció del blog es fonamenta en la meva anàlisi sobre la cura personal i la història de la cosmètica. De la mateixa forma, alguns dels serveis més rellevants que desenvolupam a SIGNEWORDS, com són traduir cosmètica i copywriting de bellesa, es basen en aquest estudi continuat. Contacta’ns aquí mateix per rebre’n informació i un pressupost adaptat sense compromís✔️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *