MENJARS SANS Y RÀPIDS PER A PERSONES OCUPADES

Em dirigeixo a les dones ocupades i als homes amb poc temps. Parlo amb vosaltres, que com jo som persones que volem cuidar-nos i sentir-nos bé a la vegada que ens agrada gaudir de bons aliments, sense haver-nos de preocupar per la nostra falta de temps.

SIMPLIFICAR ELS PROCESSOS DE COMPRA I CUINAT

Aquí us passo una llista de menjars fàcils i sans, una relació d’ingredients que podeu combinar de moltes formes i que us simplificaran aquell moment de preparació de menjar sa per a la família o per a vosaltres mateixos. Efectivament, em refereixo al possible i desitjat menjar sa per a nins i adults.

Aquestes idees no només simplifiquen l’elaboració del dinar o el sopar, sinó que també faciliten el temut moment de realització de la compra. Quan puc anar a comprar i organitzar els menjars? No tenc temps. I que a la vegada siguin menjars saludables, que proporcionin una dieta equilibrada i variada a tota la família, als nins, que els agradi i que gaudeixin de menjar bé a la vegada que reben beneficis per a la salut.

salud-alimentacion

MENJAR EN FAMÍLIA

Avui en dia menjar junts, en família, és moltes vegades un luxe, així que els dies que podem fer-ho, gaudim-ho i feim-ho de la millor forma que puguem, per a què tots entenguem la importància de cuidar-nos i d’alimentar-nos adequadament, delectant-nos a la vegada del bon menjar. I que en aixecar-nos de la taula ens sentim bé, lleugers i animats, mai pesats ni cansats. Us sona?

menu-saludable

7 EXEMPLES COMBINABLES

No entraré en possibles intoleràncies alimentàries de cada persona o en dietes que pugueu seguir, perquè hi ha moltíssimes possibilitats i variacions, sinó que us donaré idees que podreu adaptar a diferents gusts i necessitats. Aquesta és una llista oberta, lliure i general, per a què també us divertiu pensant en alteracions, però havent salvat l’inquietant moment del paper en blanc, en aquest cas el menú setmanal en blanc!

Aquests són els meus exemples combinables, als quals, hi podem afegir herbes aromàtiques que ens agradin, llavors, espècies, condiments i algues, per acabar d’arrodonir els plats. A més, podeu canviar el tipus de verdura, de cereal o de proteïna que proposo i complementar la dieta entre menjars principals amb fruita, iogurt o quefir, entre altres idees que tengueu.
Que us divertiu:

  • Pit de pollastre a la planxa amb ensalada de ruca, canonges i tomàquets xerri
  • Bulgur amb albergínies, llavors de sèsam i acompanyament de iogurt grec
  • Lluç amb arròs integral i bròquil
  • Conill al forn amb pebre vermell, ceba i patates
  • Truita amb tonyina, carabassó i llavors de lli
  • Quinoa y mill amb pebre verd, tomàquet i bonítol del nord o cavalla del sud
  • Orada al forn con bledes, tomàquet, patates i pinyons
Maria Rotger

Aquesta secció del blog es fonamenta en la meva anàlisi sobre la cura personal i la història de la cosmètica. De la mateixa forma, alguns dels serveis més rellevants que desenvolupam a SIGNEWORDS, com són traduir cosmètica i copywriting de bellesa, es basen en aquest estudi continuat. Contacta’ns aquí mateix per rebre’n informació i un pressupost adaptat sense compromís✔️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *