NETEJA DEL CUTIS

BONS HÀBITS

Canviar els hàbits pot ser una primera passa quan et proposes començar a seguir una rutina de neteja diària del cutis.

Si no tenim com a hàbit seguir una rutina diària, pot haver arribat el moment de fer-ho, encara que com a tot bon propòsit, no serà un èxit fins que siguem nosaltres mateixos qui estem convençuts que és allò que volem.

Però què volem? Abans de res t’has de demanar què esperes del teu cutis i a partir d’aquí actuar en conseqüència. En aquest blog parlo de bellesa natural, per això a l’hora de ser realistes i començar a fer feina per obtenir una pell sana, amb bon color i brillo natural, i que poc a poc anem solucionant les possibles preocupacions que puguem tenir respecte a la nostra pell, abans necessitam aplicar-hi una molt bona higiene. Quasi professional o sense el quasi. El fet és que la neteja del cutis és la primera fase del nostre camí de cura personal aplicat al rostre. I és una fase absolutament bàsica.

QUÈ ÉS UN HÀBIT?

Es tracta d’una forma de comportar-se que adquirim per repetició d’actes iguals o similars, encara que també pot ser originat per tendències instintives. El resultat són accions que realitzam de manera automàtica i sense pensar.

Alguns hàbits ens sorgeixen naturalment, segons les nostres circumstàncies vitals. Però altres ens els hem d’exigir a mode d’automandat personal, sempre entès de manera positiva, ja que parlam de salut i de recerca de benestar, així que qualsevol exigència en aquest sentit s’acabarà convertint en un vertader plaer.

Iniciar un nou hàbit, que haguem triat i no que ens hagi sorgit de forma natural, requereix de cert esforç per part nostra, però la recompensa val la pena i aquesta ha de ser la nostra màxima motivació, perquè a més com ja he comentat, al final allò que ha començat com a exigència s’acaba convertint en un gran gaudi. Perquè cuidar-se és una satisfacció i el nostre objectiu és que així sigui. Viurem tota la vida dins del nostre cos, així que com més l’estimem millor ens sentirem. I només nosaltres podrem decidir crear bons hàbits i llançar l’impuls inicial gràcies a la nostra força de voluntat. I a partir d’aquí, la constància fa la resta, ja que el moment que ens desanimam, només si seguim endavant a pesar d’aquest desanim, és el moment que arribaran els resultats. Tot procés que valgui la pena implica afany i perseverança.

soap-set

NETEJA DIÀRIA I ACCIONS PUNTUALS

DIÀRIA

  • Abans d’anar a dormir, seguirem un protocol de neteja amb el producte que millor ens vagi: sabó per al rostre, aigua micelar o llet netejadora. Després podrem aplicar-nos els tractaments que necessitem.
  • Pel matí, abans d’aplicar-nos els productes d’hidratació i de protecció solar, ens passarem un cotó banyat d’aigua micelar o d’algun tònic que ens agradi.

La rutina de neteja de la nit pot ser més intensa que la del matí, ja que de nit la pell es regenera i necessita més atencions, a més que durant el dia el rostre es contamina, degut a la desprotecció a la qual el sotmetem. La majoria del cos sol anar tapat de roba i conseqüentment més protegit, però la cara no i de nit és quan hem acumulat més impureses.

PUNTUALS

  • Una vegada a la setmana: realitzar una exfoliació suau a casa.
  • Una vegada al mes o més, segons les necessitats de cadascun: acudir a un saló d’estètica per a fer-nos una neteja de cutis
  • Només tocar-te la cara si és estrictament necessari i havent-te netejat i desinfectat les mans abans de fer-ho

ALTRES CONDICIONANTS

Apart de les qüestions directament relacionades amb tractar la pell i realitzar accions de neteja sobre ella, existeixen altres factors que fan possible que la nostra pell estigui completament neta i són interns:

  • Menjar i beguda, sans i nets, que ens aportin salut
  • Relax i respiracions
  • Salut del sistema depuratiu, per assegurar-nos de desintoxicar bé el nostre organisme
Maria Rotger

Aquesta secció del blog es fonamenta en la meva anàlisi sobre la cura personal i la història de la cosmètica. De la mateixa forma, alguns dels serveis més rellevants que desenvolupam a SIGNEWORDS, com són traduir cosmètica i copywriting de bellesa, es basen en aquest estudi continuat. Contacta’ns aquí mateix per rebre’n informació i un pressupost adaptat sense compromís✔️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *