SORTIR DE NIT SENSE MAQUILLATGE

QUÈ EM POSO (AL ROSTRE) DE NIT PER SORTIR

En una ocasió tipus sortida de nit, a la que no et vols maquillar, moltes vegades no saps quina crema o producte posar-te. És encara prest per emprar els tractaments per dormir, que solen ser precisament per dormir, per posar-te quan la pell descansa i ja no has de sortir més al carrer. Per altra banda, ja és tard per a posar-te qualque crema de dia, que són pel matí, per quan t’aixeques i comences el dia, que moltes vegades fins i tot duen protecció solar.

Llavors, quines són las opcions? Existeix un secret de bellesa per aquests casos. Per suposat, no passa res por repetir crema de dia o fins i tot de nit, si no és massa untuosa, però hi ha una solució ideal i específica que són els il·luminadors de rostre o bàlsams de bellesa flash.

BEAUTY FLASH DE CLARINS o BAUME BEAUTÉ ECLAIR

Fa uns dies vaig assistir al concert del contrabaixista Aishai Cohen, que actuava amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Es tractava exactament de la situació que acabo de descriure, ja que va ser una sortida tranquil·la i ràpida, així que vaig saber tot d’una quina seria la meva opció. En aquest cas vaig emprar el Beauty Flash de Clarins.

crema-cosmetica-clarins

No em volia maquillar però volia tenir la pell perfecte i lluent, així que el vaig emprar i vaig estar comodíssima, a més de sentir-me guapa i elegant, adequada per a l’ocasió, sense haver d’emprar maquillatge. En vaig tenir abastament amb un poc de llapis i rímel negre als ulls y un poc de brillo als llavis i llesta per sortir!

Aquest bàlsam també és ideal per a pells estressades o cansades, ja que potencia la lluminositat natural del propi rostre, a més d’hidratar i de reafirmar el contorn facial. Segons la pròpia casa Clarins, “dóna a la pell un aspecte descansat i relaxat. Els extractes d’olivera i imperata d’aquest producte de cura personal, contribueixen a suavitzar la superfície cutània”.

Si ens centrem en l’extracte d’olivera, és interessant destacar que promou l’augment de l’energia i de la pressió arterial saludable, és astringent, antibacterià, antisèptic, antioxidant i tranquil·litzant, entre d’altres múltiples propietats. Es tracta d’un producte magnífic per al seu ús en cosmètica i que m’encanta.

En arribar a casa, em vaig netejar el cutis amb una rutina molt ràpida i simple, ja que m’havia dutxat just abans de sortir i realment havien passat poques hores, des de llavors fins a la tornada després de prendre alguna cosa en sortir del teatre. Així que va bastar amb un cotó per rostre i aigua micelar, llavors em vaig aplicar el meu oli antioxidant de nit i a dormir. Ja veureu com, quan agafes confiança amb la teva pell i l’analitzes i cuides de forma tan contínua i profunda, saps perfectament quan requereix una bona neteja o quan és abastament amb un, diguem-ne, manteniment més ràpid. Emprar la intuïció és el teu millor que podem en casos com aquests.

Encara que sigui una rutina ràpida en ocasions com aquesta, ja sabeu que heu d’evitar anar a dormir sense netejar-vos el cutis. És la primera norma per poder tenir-lo sempre perfecte.

Espero que us serveixi per a les vostres sortides tranquil·les flash!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *